ContactgegevensBoonman Goes B.V.
Albert Plesmanweg 16
4462 GC Goes

T: 0113 - 65 56 41
I: http://www.boonmangoes.nl/


Bedrijfsinformatie

Boonman Goes B.V.

Introductie: Boonman grond-, weg en waterbouw

Boonman is sinds decennia een familiebedrijf en de voordelen daarvan houden we in ere. Korte lijnen zorgen ervoor dat u bij ons direct weet waar u aan toe bent. Flexibiliteit in ons aanbod, onze medewerkers en machinepark zorgen ervoor dat we niet zoeken naar standaard oplossingen. Door slim te plannen en een juiste inzet van ons materiaal zoeken we naar de beste aanpak en niet de duurste. Typisch Zeeuws? Als u dat vertaalt in no-nonsense en betrouwbaarheid, zijn we daar best trots op! Tal van opdrachtgevers komen overigens van buiten de provincie en ook over de grens weten ze Boonman te vinden.

Boonman grond-, weg en waterbouw is de all-round specialist in grondwerkzaamheden. Van kabeltrekken tot infrastructurele projecten, van graafwerk tot landsinrichting. Een gespecialiseerd machinepark in combinatie met deskundige medewerkers maken Boonman tot een betrouwbare partner voor tal van werkzaamheden. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het huren van graafmachines inclusief ervaren bediening.

Onze expertise is breed:
We graven sleuven, persen stalen buizen. We zagen en boren beton en asfalt. We plaatsen lichtmasten, kabels en leidingen. We zorgen voor de verharding van terreinen en leggen rioleringen. Maar we zorgen ook voor grote projecten op het gebied van infra-structuur, landsinrichting en alle andere voorkomende werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.

Kostenbesparing door efficiency:
Doordat we al ons materiaal ook zelf vervoeren, kunnen wij snel en efficiënt werken. Afspraak is bij ons afspraak. En dat geldt ook voor de financiële kant van het verhaal. Openheid in onze begrotingen en vooraf duidelijkheid over de kosten van meerwerk zien we als voorwaarden voor een goede relatie met de opdrachtgevers.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de regio Zuid West Nederland

Vind een bedrijf in regio Zuid West Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-ZuidWestNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-ZuidWestNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!