ContactgegevensDaan
Blaak 504
3011 TA Rotterdam

T: +31 (0)10-3009107
E: vraaghet@daanwerkt.nl
I: http://www.daanwerkt.nl/

Aantal medewerkers: 500+

Bedrijfsinformatie

Daan

Daan bemiddelt personeel in de breedste zin van het woord. Op zoek naar een nieuwe baan? Kijk op www.daanwerkt.nl voor alle vacatures!

Hallo, welkom bij Daan!
Daan maakt graag kennis met jou. Waarom met jou? Omdat wij de vacatures hebben voor mensen die niet alleen een tijdelijke of vaste baan zoeken, maar die hun passie en ambitie terug willen zien in het bureau dat hen bemiddelt en begeleidt.

Wat kun je van Daan verwachten?
Daan biedt jou een baan die bij je past, of je nu werkt in de zorg, het onderwijs of de sociale zekerheid. Wij luisteren naar jou en praten met je, want wellicht kun jij veel meer dan je cv in eerste instantie doet vermoeden. Dat duwtje in je rug, het zien van jouw kwaliteiten en het luisteren naar jouw ambitie: dat zorgt volgens ons voor de ideale match. Daans specialisten binnen de arbeidsbemiddeling gaan voor jouw ontwikkeling. Dat zit hem niet alleen in die tijdelijke of vaste baan, maar vooral in het verkennen, toespitsen en verbreden van jouw persoonlijke wens op het gebied van werken.

Dus wat biedt Daan jou?
Een partner in jouw ontwikkeling op de arbeidsmarkt, die samen met jou graag de uitdaging aangaat. Maak daarom kennis met ons door je vrijblijvend in te schrijven, of door te solliciteren op een van onze vacatures binnen het vakgebied dat jou aanspreekt. Je kunt ons natuurlijk ook bellen, dan staan we je graag te woord. Als jij benieuwd bent naar Daan, dan zijn wij zeker benieuwd naar jou!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de regio Zuid West Nederland

Vind een bedrijf in regio Zuid West Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-ZuidWestNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-ZuidWestNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!