ContactgegevensExport Frankrijk
s Gravenstraat 49
4431AA 'S-GRAVENPOLDER

T: 0113-313236
E: info@exportfrankrijk.com
I: http://exportfrankrijk.com/


Bedrijfsinformatie

Export Frankrijk

Vroeger kreeg iedere Nederlander op de middelbare school een behoorlijke dosis Franse taal- en letterkunde mee, helaas is dat "passé". Vandaar dat Nederland kansen laat liggen in Frankrijk, momenteel de 2e economische Europese hoofdmacht, na Duitsland. Op tal van andere terreinen zoals muziek, cultuur, sport, juridischezaken, culinair, design, mode-ontwerpen, militair, diplomatie, film, literatuur, theater, schilderkunst, speelt Frankrijk nog steeds een zeer belangrijke rol. Vroeger was Frankrijk praktisch op al deze terreinen de leidende natie en vele mensen op de gehele wereld zijn op zoek naar de Franse cultuur. Frankrijk is door touristen het meest bezochte land ter wereld. De beroemde Franse "art de vivre" , ach wie is er niet jaloers op?

Maar voor u telt dat misschien niet zo. U wilt alleen meer business, ook in Franrijk, een markt die u tot nog toe misschien een beetje hebt laten liggen. We begrijpen best waarom: er is binnen uw organisatie wellicht een enorm taal- en cultuurprobleem. Hoe lost u dat op?

U hoeft echt niet te denken dat de gemiddelde Fransman een andere taal gaat spreken, en waarom zouden ze ook? Het Frans is nog steeds een wereldtaal, die gesproken wordt over 5 continenten door zo’n 250 miljoen mensen. Toegegeven, het Engels, Chinees, Spaans, Portugees, Arabisch, Bengaals wordt door meer mensen gesproken, maar ach, daar zit de gemiddelde Galliër niet zo mee. En aangezien het onze "bijna" buren zijn, vinden wij van exportfrankrijk dat u zelf ook wel een beetje goede wil zou moeten tonen. Maar, u heeft het misschien zo druk, u komt er gewoon niet aan toe. Wat nu?

Welnu, dat hoeft u allemaal niet zelf te doen. Laat dat over aan de deskundigen van Frankrijkexport.nl, zij kennen de klappen van de zweep. Zij spreken de Franse taal vloeiend en werken met (near-) native speakers of zogenaamde "francophones" . Zij hebben hun sporen verdiend in het internationaal zakendoen, weten waar de gevoeligheden liggen, the do’s and don’ts. Zij maken voor u het verschil: tussen wel en geen zakelijk succes in Frankrijk. Praat eens met ons, informeer eens wat wij voor u kunnen doen. Voordat u dat doet, verzoeken wij u eerst eens even over onze site te surfen.

Alors, a bientot?


Wil jij solliciteren volg dan deze drie stappen:
=====================================
Stap 1) Schrijf jezelf eerst in bij vacaturebank-zuidwestnederland.nl en vul jouw CV in.

Stap 2) Na jouw inschrijving sturen wij jou (om misbruik te voorkomen) een bevestiging email, bevestig deze!
……….(Na jouw bevestiging kun jij onbeperkt solliciteren en jouw CV updaten!)
Stap 3) Kies een vacature uit en solliciteer, wij wensen jou veel succes!

Tip ! - Als het lukt, geef dan s.v.p. twee of meer referenties op jouw CV aan.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de regio Zuid West Nederland

Vind een bedrijf in regio Zuid West Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-ZuidWestNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-ZuidWestNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!