ContactgegevensTence Inzetbureau Middelburg
Lange Geere 12
4331 LX Middelburg


E: middenzeeland@tence.nl
I: http://www.tence.nl


Bedrijfsinformatie

Tence Inzetbureau Middelburg

Inzetbureau
Tence is een Inzetbureau. Wij zijn altijd trots geweest op het uitzendvak, maar we zagen wel dat het beter kan. En dat noemen we inzetten. Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom helpen wij onze flexcollega’s aan werk en inkomen dat bij hen past. En helpen wij klanten aan flexkrachten die in het werk passen.

Doeners en werkers
Onze flexcollega’s zijn doeners, mensen met een opleiding tot en met MBO-plusniveau. We vinden onze mensen via een combinatie van online recruiting en onze vestigingen in Nederland en Polen. We zetten hen in bij opdrachtgevers in de productie, logistiek, agri, food en services.

Focus op segmenten
Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring met personeel in de segmenten logistiek, productie, services, agri en food. Kennis van meerdere disciplines maakt structuurdoorbrekende oplossingen mogelijk. Onze klanten herkennen ons bovendien als branchegenoot. We snappen hun behoeften en zetten flexibele arbeid en onze kennis van HR in om hun doelen te bereiken.

Breed aanbod aan flexdiensten
Ons brede aanbod aan flexdiensten is ontstaan omdat we ons verdiepen in de behoefte van onze klanten. Het traditionele aanbod van flexdiensten hebben we aangevuld met werving en selectie, Workforce Management en International Recruiting. Vanuit joint ventures met onze klanten hebben we vakpools ingericht. We gaan een stap verder dan het ter beschikking stellen van arbeid, en bieden ook contracting aan. Met dit brede aanbod in onze koffer kunnen we echt actief luisteren naar onze klanten. Omdat we weten dat we altijd een oplossing kunnen bieden die past bij de vraag van de klant.

Online en mobiel
We werken zoveel mogelijk online en mobiel. Daar hebben we een heel scala aan tools voor ontwikkeld. Sommige zijn gericht op het stroomlijnen van onze processen en interactie met klanten. Anderen zijn gericht op contact met onze flexcollega’s, zoals onze apps Flex@lly en Tence Online, het eerste online uitzendbureau van Nederland. We zijn daar waar we waarde hebben voor onze klant of flexcollega. En treffen onze klanten en flexcollega’s op plaatsen en tijden die hen en ons uitkomen. We hebben inschrijflocaties verspreid over heel Nederland. Er is er altijd wel een bij u in de buurt. Ons verhaal door de ogen van een collega.

Duurzame relaties:
===============

Onze familie – een stevig fundament
Tence is een dochter van Vebego International, een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf dat organisaties herbergt met jarenlange kennis en ervaring op het gebied van o.a. facility services, zorg en personeelsdiensten. Vebego behoort tot de top 500 van grootste werkgevers in Europa. Als familiebedrijf kan onze duurzaamheid alleen maar gaan over duurzaam omgaan met mensen.

In het hoofd en het hart van onze flexcollega’s
Omdat we kandidaten vooraf uitgebreid selecteren en testen, durven we hun een contract aan te bieden vanaf dag één. Wij begrijpen onze flexcollega’s niet alleen als werker, maar ook als mens. Zij voelen zich begrepen en committeren zich aan ons. Onze belofte is geen baan maar een loopbaan.

De verbinding met onze klanten
Ook met onze klanten werken we langdurig samen. Door meer van en over elkaar te weten, wordt de samenwerking krachtiger. Dit kan alleen door open om te gaan met kennis. Onze klanten huren niet alleen flexarbeid in, zij profiteren ook de kennis die we daarover hebben.

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de regio Zuid West Nederland

Vind een bedrijf in regio Zuid West Nederland


Zoek hier op bedrijfsnaam of plaatsnaam:
 
     Toon alle


Of kies een beginletter van een bedrijfsnaam:
Toon uw bedrijfsprofiel op Vacaturebank-ZuidWestNederland.nl
Er zijn twee mogelijkheden om uw bedrijfsprofiel te plaatsen op Vacaturebank-ZuidWestNederland.nl:
U plaatst een vacature online U neemt een abonnement en ontvangt dan een gratis presentatie
U plaatst een bedrijfsprofiel Plaats je bedrijfspresentatie online voor maar 50 euro per jaar!