Vind jouw baan op de regionale vacaturebank
Zuid West Nederland

Woon je in zuidwest Nederland en ben je op zoek naar een leuke baan, opleiding, stage, vakantiewerk of detachering in de regio? Meldt je dan meteen aan, door jouw CV aan te maken in onze regionale vacaturebank en solliciteer direct! Vind jij niet meteen de juiste baan, schrijf je dan in en laat je cv achter. Elke dag kijken werkgevers in onze CV-database om die ene enthousiaste medewerker te vinden! Tip! Actieve werkzoekende die regelmatig op onze website inloggen komen bovenaan in de database te staan. Zij komen daardoor als eerste in het zicht van de ondernemers en geven blijk van zijn of haar inzet en enthousiasme!

Waarom moet je regelmatig inloggen en je cv aanpassen?

Onder de tab hoe werkt het vind je meer informatie.
Update jouw cv regelmatig, met laatste: opleidingen en werk - of vrijwilligers ervaringen. Regelmatig inloggen betekent dat je weer helemaal boven aan de lijst van werkzoekenden komt. (Je wordt dus als 1e gezien en je geeft blijk van jouw inzet en enthousiasme!)

Heb je een baan gevonden? Meld je dan s.v.p. af. Voor werknemers en werkgevers willen wij teleurstellingen voorkomen, vandaar dat wij dit met klem aan jou willen vragen. Onze CV database - filter zal Cv's langer dan 6 maanden niet meer geüpdatet verwijderen, net zoals wijzelf elke dag scherp in de gaten houden of vacatures nog geldig zijn.

Aanmelden e-mail service

Jouw vacature niet gevonden? Meld je dan toch aan voor de e-mail service.

Hoe maak ik een goede cv en hoe solliciteer ik effectief?

CV-check is dat belangrijk, kan ik mijzelf trainen in het solliciteren? Voor meer info klik hier.

Banen voor zelfstandigen

Juist in deze tijd nemen veel mensen het besluit een eigen bedrijf te beginnen. Daarom hebben wij ook rubrieken voor de sector ZZP, franchise of freelance. Ben jij ondernemend, durf jij dit aan en wil jij ook als zelfstandige aan de slag? Schrijf je in en ga op zoek naar een geschikte KANS in Zeeland, Regio - Rotterdam en Breda.
Tip! Ga jij uiteindelijk voor jezelf beginnen, neem dan een Bedrijfsprofiel op onze website. Dit kost 50 euro per jaar. Wij zijn zeer Google vriendelijk en hebben dagelijks duizenden bezoekers, je wordt zo eerder gevonden dan op bladzijde 2 of hoger van Google!

Waarom sociale rubrieken

Wij willen ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt iets bieden, en roepen bedrijven dan ook regelmatig op, om voor deze werkzoekenden vacatures werken naar vermogen, 45+ banen, of Wajong banen te plaatsen. Misschien wil jij ook sociaal zijn en iemand helpen? Dan kun je bij ons terecht voor een leuke vrijwilligersbaan. Letterlijk betekent dit, dat echt iedereen van harte welkom is om zich bij onze vacaturebank Zuid West Nederland in te schrijven, wie weet kunnen wij jou detacheren en kun je weer werkervaring en werkplezier opdoen!

Bedrijfspresentaties - Voor bedrijven in de regio Zuid West Nederland