Network4Business Zuid West Nederland

Welkom op het Network4Business Zuid West Nederland

Het Network4Business Zuid West Nederland is een digitaal platform voor de 3-O's: Ondernemers, Overheid –en Onderwijs instellingen. Door een combinatie van echt samenwerken en uitgekiende digitale tools besparen alle deelnemers veel tijd en geld.

Network4Business - Portal

Het Network4Business Zuid West Nederland is een digitaal platform voor de 3 –O's: Ondernemers, Overheid –en Onderwijs instellingen. Door een combinatie van echt samenwerken en uitgekiende digitale tools besparen alle deelnemers veel tijd en geld.
Mobiliteits-blog

Network4Business - Blog

Middels de Mobiliteits-Blog kunnen leden met elkaar over verschillende onderwerpen van gedachten wisselen of vragen stellen c.q. beantwoorden.

Online Meeting / Webinar voor presentaties

Eens per maand wordt er een Online Meeting/ Webinar georganiseerd waarin leden om de beurt de kans krijgen, om middels een online presentatie van 15 minuten hun bedrijf, producten of speciale acties te presenteren.

Deelnemers van Network4Business zijn:

Deelnemers zijn leden van Network4Business

  1. Bedrijven
  2. Uitzendbureaus, werving & selectiebureaus en outplacementbureaus
  3. Re-integratiebedrijven, gemeenten, sociale dienst, e.d.
  4. Scholen, ROC, opleidingsbedrijven, omscholingsbedrijven e.d.
  5. Centrum voor grensoverschrijdend opleiden en werken

Wat de voordelen zijn kunt u in onze presentatie zien. Deze kunt u hier downloaden.

Download hier de presentatie over het Network4Business

De leden hebben medezeggenschap en bouwen actief mee aan het Network4Business platform

Door samen te werken ontstaan voordelen, kennis wordt gedeeld, initiatieven worden zichtbaar, de hele arbeidsmarkt en mogelijke opleidingen in de regio worden in beeld gebracht. Ieder lid heeft medezeggenschap en is medebouwer aan dit unieke platform. Dit Network4Busness is voor iedereen! De bedoeling is om actief deel te nemen aan dit digitaal netwerk platform dus meld je vandaag nog aan!