Bedrijfsprofielen (6)
<<   Pagina 1 van 3    >>  

a2b Security

A2B Security is gevestigd in Helmond en is gespecialiseerd in het ontwerp, engineering en technisch beheer van beveiligingsinstallaties, kortom: alles wat met beveiliging tegen diefstal, brand of ongeoorloofde toegang te maken heeft.

Snelle service, klantgericht.
De full service van A2B Security reikt van ontwerp tot en met plaatsing en onderhoud van zowel systemen voor inbraakbeveiliging en brandbeveiliging als installaties voor camerabewaking en toegangscontrole. Op elk niveau, thuis of in een professionele omgeving, kunt u rekenen op een passend advies en een pasklare oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk.

Lagedijk 29
5705 BX Helmond


I: http://www.a2bsecurity.nl/contact/


FLEXTEP B.V.

Flextep is dé personeelsintermediair voor technisch specialisten op Mbo- en Hbo-niveau. Met een passie voor techniek en mensen bemiddelen wij technisch specialisten naar een nieuwe baan of voor een uitdagend project. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen bemiddelen. Naast de dienstverlening Werving & Selectie, DetaVast, Detachering en Payrolling bieden we oplossingen als het gaat om de invulling van Interim opdrachten en adviesvraagstukken.
Jacob Leendert van Rijweg 62
2713JA Zoetermeer

T: 079-7112303
E: info@flextep.nl
I: www.flextep.nl

Aantal medewerkers: 9

<<   Pagina 1 van 3    >>  
 
Heeft u interesse in een samenwerking. Stuur ons dan een mail of meld u hier aan.